Search
Search Menu

Tuintaferelen voorjaarsexpo 2022

In het laatste weekend van de lente nodigen de kunstenaars van het Wijngaard Collectief je uit om aan te schuiven bij hun Tuintaferelen: beeldende kunst, performances en muziekoptredens in de Wijngaardtuin.

De mooie, verborgen stadstuin in het hart van Haarlem, met uniek uitzicht op de Bavo zorgt dat je als bezoeker opgenomen wordt in de scenes, stillevens en spektakels die zich daar gaan afspelen. Kom je verwonderen en verdwaal samen met de volgende kunstenaars: Jessica Assmann, Margriet Gehrels, Kuno Grommers, Kees Juffermans, Klaas Kamphuis, Rogier Klaase, Gijsbert Lameijer, Didi Overman, Ellen van Putten, Erik Sok, Bob Wielaard, Norbert Wille.

Op het podium: Julia Henneman, doorlopend.
Taikogroep Hanadon, zaterdag 3maal 12:30 t/m 14:30.
de Filistijnen, zondag 13:30 en 14:30.

zaterdag 18 en zondag 19 juni van 11:00 tot 17:00 uur.
Plaats: De Wijngaardtuin, tussen Morinnesteeg en Jansstraat in Haarlem.